Olet täällä

A la carte

Holiday Inn® -hotellien ruokalista tarjoaa ruokia jopa vuorokauden ympäri

Holiday Inn -hotellien ravintoloiden ruokalistat uudistuivat huhtikuun 2018 alussa

Holiday Inn -hotellien uudella ruokalistalla on monipuolinen kattaus ketjun nimikkoannoksia sekä kansainvälisiä ja paikallisia herkkuja. Listan annokset ovat bistrohenkisiä, maukkaita ja tuttuja annoksia, joissa maistuvat aidot maut. Ruokalista rakentuu Holiday Inn® Open Lobby -konseptin ’Kitchen’-henkeen. Open Lobby on rennon olohuonemainen tila, joka yhdistää saumattomasti hotellin eri palvelut. Voit tavata ystäviäsi, pistäytyä baarissa, syödä hyvin tai tehdä töitä vaikkapa kahvikupillisen kera.

Holiday Inn -ketjun nimikkoannokset, kuten Caesarsalaatti, Classic Burger, pippuripihvi ja Club Sandwich, ovat kaikkialla maailmassa yhtä suosittuja ja siksi myös ketjun ruokalistalla. Muutoin menu tarjoaa laajan kirjon erilaisia ruokia, joihin sisältyy sekä kotoisia klassikoita että tuttuja suosikkeja. Pääruokiin on tuotu tuttuja suomalaisia vetonauloja, joita varsinkin kansainväliset asiakkaamme ovat toivoneet. Terveystrendien kutsuun taas nyökkäävät lisääntyneet kasvisruoka- ja salaattivaihtoehdot. Vihannesten ja kasvisten määrää annosten raaka-aineissa on kasvatettu, ja samalla on huomioitu entistä paremmin myös vegaanisuus. Myös gluteenittomien tuotteiden valinnanvaraa on nostettu uudella listalla lisäämällä annosten muunneltavuutta. 

Open Lobby -hotelleissa osa ruokalistan tuotteista on saatavilla läpi vuorokauden. Myös uusi Take-in -palvelu houkuttaa asiakkaita perinteisen huonepalvelun rinnalla. 

Katso tästä ravintoloidemme ruokalistat:

Tervetuloa herkuttelemaan!