Hyppää pääsisältöön
Varaa puhelimitse: 020 045 646
(0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm)
Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport - Hääyö
136 €
Alk. / yö

Ikimuistoinen hääjuhla

Juhlista hääpäivää tai ikimuistoista hääyötä

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellissa majoitutte korkeatasoisesti vain muutaman minuutin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Hotellissa on Junior-sviitti sekä Executive-tason huoneita, joissa on mukava viettää yhteistä yötä ennen häämatkalle lähtöä.

Hääyö Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellissa

alk. 136 € / yö / 2 hengen Executive-huoneessa

Hääyön hintaan sisältyy

  • 1 yön majoituksen 2 hengen Executive-huoneessa

  • buffet-aamiainen hotellin aamiaishuoneessa

  • valikoima alkoholittomia virvokkeita minibaarista

  • kylpytakit huoneessa

Huonepalvelumme tarjoaa teille mieleisiänne herkkuja, hedelmiä, kuohuviiniä ja aamiaisen huoneeseen tarjoiltuna lisämaksusta.

Varaukset

Puhelimitse 0200 48 111 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse airport.holidayinn@restelhotels.fi. Kysy myös häätilaisuuden järjestämisestä hotellissa!

Alkaen-hinnat ovat voimassa PINS-, K-Plussa- tai IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Hinnat normaalisti ilman kanta-asiakaskorttia alk. 151,- / yö. Voit liittyä mieleiseesi ohjelmaan myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, K-Plussa-liittymismaksu on 8,40.

Voit olla kiinnostunut myös näistä