Hyppää pääsisältöön
Kevään hotelliyöt
95 €
Alk. / huone / yö

Kevään hotelliyöt

Kevät on kaupunkilomien kulta-aikaa! Lähde viettämään pitkää viikonloppua esimerkiksi vapun tai helatorstain pyhinä Holiday Inn -hotelliin Helsinkiin, Vantaalle tai Tampereelle.

Keväinen irtiotto 20 % alennuksella

  • lomayö -20 %  päivän normaalista majoitushinnasta

Tarjoushinnat voimassa:

  • viikonloppuisin (pe–su) 13.4.–13.5.
  • joka päivä 27.4.–1.5. & 9.5–13.5.

Tarjoushinnat ovat voimassa hotelleissa pe–su 13.4.–13.5. sekä joka päivä 27.4–1.5. ja 9.5–13.5. Varaukset Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella KEVAT. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. 

Alkaen 2hh / yö Hotelli Varaukset
alk. 107 € Holiday Inn Helsinki  City Centre Varaa tästä »
alk. 95 € Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport Varaa tästä »
alk. 96 € Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa tästä »
alk. 99 € Holiday Inn Tampere - Central Station Varaa tästä »

Huonehintamme sisältävät

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • herkullisen buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Lisämukavuutta lomaan tuo Executive-luokan huone. Huoneessa on suuri King Size -vuode, kylpytakit ja -tossut, muhkeat pyyhkeet, laadukas kylpyhuonevarustelu sekä minibaarista virvokkeita veloituksetta.

Lomalle lasten kanssa

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita. Lue täältä mitä kaikkea mukavaa hotellimme tarjoavat perheen pienimmille.

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa.

Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 045 646 (0,17 €/puh + 0,75 €/min). Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain.

Kids Eat Free -edun ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua Holiday Inn -hotellin ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta.

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle pe–su 13.4.–13.5. sekä joka päivä 27.4–1.5. ja 9.5–13.5. Plussa-, PINS-, tai IHG Rewards Club -kanta-asiakaskortilla, varattaessa Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella KEVAT.

Tarjoushinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Alennus 20 % lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä