Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Linnanmäki-paketti
94,50 €
Alk. / henkilö / yö

Hupihauskaa Linnanmäellä!

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan! Varaa hupiloma ja hotellimajoitus nyt etuhintaan.

Linnanmäki on Suomen rakastetuin huvipuisto, josta löytyy Pohjoismaiden laajin laitevalikoima. Päivä Linnanmäellä on täynnä hupia ja naurua! Sisäänpääsy huvipuistoon on maksuton. Lisäksi Linnanmäen useat laitteet ovat maksutta käytössä pienille lapsille, pituusrajat huomioiden. Lue lisää ja katso aukioloajat Linnanmäen sivuilta.

Linnanmäki-paketti alk. 94,50 € / henkilö

Varaukset

Pakettihinnat ovat voimassa viikonloppuisin sekä loma-aikoina 27.4.–21.10.2018. Huonevaraukset netistä alla olevien linkkien kautta tai puhelimitse - katso yhteystiedot täältä. Lasten lisävuoteet eivät toistaiseksi ole varattavissa netissä. Perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia puhelimitse. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti.

Holiday Inn -hotellit

Hotelli Tee varaus
Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki City Centre Varaa nyt »
Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport Varaa nyt »

Paketti myydään kahdelle henkilölle ja sisältää:

  • majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa (pakettihinta yhteensä kahdelle alk. 189 €)
  • 2 kpl rannekkeita, voimassa kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen yhden päivän ajan. (Lisärannekkeita on ostettavissa hotellin vastaanotossa hintaan 39 €/kpl). Sisäänpääsy huvipuistoalueelle on maksuton.
  • herkullisen buffet-aamiainen
  • asiakassaunan ja kuntosalin käytön

Lasten kanssa yöpyminen hotellissa

Holiday Inn -hotelleissa lapset ovat tähtivieraita! Tarjoamme muun muassa Kids Eat Free -edun, jonka ansiosta perheen alle 13-vuotiaat ruokailevat ilman eri maksua hotellimme ravintolassa. Lue lisää Kids Eat Free -edusta

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Junnuhuoneiden varaukset vain suoraan hotelleista. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat hotelleittain. Katso lisätietoja perhe-eduista ja tarkista lisävuodehinnat täältä »

Holiday Inn -hotellit Helsingissä

Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti sijaitsee lähellä Kaapelia ja Länsi-Satamaa, aivan Länsiväylän alkupisteessä. Linnanmäelle pääset helposti ja nopeasti esim. raitiovaunu 8 kyydillä.

Ydinkeskustassa sijaitseva Holiday Inn Helsinki City Centre tarjoaa oivan tukikohdan Rautatieaseman kupeessa.

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä lentokenttää.

Pakettihinta on alkaen-hinta IHG Rewards Club -kortilla. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Liittyminen IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta.

Voit olla kiinnostunut myös näistä