Hyppää pääsisältöön
SuperPark Vantaalla
109 €
Alk. yö / huone

SuperPark Vantaalla

Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Vantaalla

Unohtumaton aktiiviloma perheille

Heittäydy hauskanpitoon ja löydä oma tapasi liikkua. SuperPark -sisäaktiviteettipuistossa on seikkailualueen lisäksi koko perheen pelailuun sopiva Game Areena ja vauhtilajien ystäville suunnattu Freestyle Hall. SuperParkissa nauru raikaa ja koko perhe pitää hauskaa. Liput ostat kätevästi hotellin vastaanotosta ennakkohintaan. Lisätietoja saat  SuperPark Vantaan sivuilta.

Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airport -hotellissa majoitut aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä ja SuperPark -sisäaktiviteettipuistoon hotellilta on matkaa noin 3 km. Kansainvälisen tason viihtyvyys, takuuvarma toiminnallisuus, hyvä yöpyminen viiden tyynyn Pillow Menuineen ja laadukas ruokaravintola takaavat onnistuneen loman. Tervetuloa viihtymään!

Aktiiviloma Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airportissa

Huonevaraukset

Kun teet varauksen, voit valita huonehinnan joko runsaalla aamiaisella tai pelkällä majoituksella.

Varaa tästä

Varaukset myös puhelimitse 09 870 900 tai sähköpostilla airport@holidayinnhelsinki.fi.

Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus 2 hengen Standard-huoneessa

  • iltasauna (joka päivä klo 17.00 - 24.00)

Liput hotellin vastaanotosta ennakkohintaan 12 €

Alle 4-vuotiaat pääsevat SuperPark-puistoon veloituksetta.

Alle 14-vuotiaat lapset (1-2 lasta) yöpyvät maksutta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa. Lasten lisävuoteita saatavilla Executive-luokan huoneisiin alk. 19,- / yö (enintään 16-vuotiaalle).

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Ei voi yhdistää muihin etuihin. Huonevaraus voidaan perua kuluitta tulopäivää edeltävänä päivänä klo 16.00 mennessä. Peruutus tulee tehdä soittamalla hotelliin. Varaus tulee taata luottokortin tiedoilla.

Voit olla kiinnostunut myös näistä