Hyppää pääsisältöön

Varaa huone

Varaa puhelimitse: 0300 870 886
(0,42e/min + pvm/mpm)
Teatteriloma Tampereella
104 €
Alk. huone/yö

Tervetuloa teatterilomalle Tampereelle

Mahtavat teatteriesitykset odottavat katsojiaan Tampereella. Holiday Inn Tampere - Central Station sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä joten se on oiva tukikohta teatterilomalle. 

Majoitus Tampereella

  • alk. 90 € / yö / 1 hengen huone
  • alk. 104 € / yö / 2 hengen huone

Huonehintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • asiakassauna ja kuntosali

Näytelmät ja liput

Varaukset

Varaukset teatteripaketteihin vain puhelimitse 0200 48 141 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse tampere.hicentralstation@restelhotels.fi.

Huomaathan, että teatterilippuja on saatavilla kauttamme vain perjantain ja lauantain iltanäytöksiin. 

Tampereen Työväen Teatterin ohjelmistossa Suurella näyttamöllä

Viulunsoittaja katolla - liput alkaen 48 €/henkilö

Suuret tunteet, räiskyvät tanssit ja intohimoinen musiikki tempaisevat katsojat kiehtovaan tarinaan. Rakkaus voi muuttaa maailmaa. Sitä mieltä ovat ainakin maitokauppias Tevjen tyttäret. He aloittavat kapinan vanhoja arvoja vastaan ja päättävät itse valita oman puolisonsa. Isä Tevje taas on perinteen mies. Hänen mielestään isä on perheen pää ja avioliitto on koko suvun ja Anatevkan kylän asia. Miten tyttäret saavat isän toisiin ajatuksiin? Voittaako rakkaus? Lisätietoa näytelmästä ja näytösajoista TTT:n sivuilla.

Kevytkenkäinen nainen - liput alkaen 42 €/henkilö

”Ennen kuin täytän 67 – ensi maaliskuussa – minä haluan harrastaa paljon seksiä sellaisen miehen kanssa, josta pidän. Jos haluat jutella ensin, Trollope toimii aina.”  Virkistävä ja vapauttava huumori kannattelee tarinaa Janesta, jonka deitti-ilmoitus vie matkalle omaan kehoon, mieleen, muistoihin ja sydämeen. Hän tapaa miehiä laidasta laitaan, nuoresta miehestä syöpäsairaaseen yritysjohtajaan. Hän ihastuu, särkee sydämensä, tulee torjutuksi, nauraa. Lisätietoa näytelmästä ja näytösajoista TTT:n sivuilla.

Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia - liput alkaen 45 €/henkilö

Hauska ja riemukas musiikkikomedia soi suomalaisille tuttuja Agents-klassikoita. Voimme melkein nähdä Agentsien legendaariset solisitit Topi Sorsakosken, Rauli Badding Somerjoen ja Jorma Kääriäisen – ja niinhän me näemmekin. ”Rokki raikaa ja sielu soi!”, lupaa ohjaaja Tiina Brännare, joka on tuttu monista TTT:n menestysmusikaaleista (Liz, Marilyn). Lisätietoa näytelmästä ja näytösajoista TTT:n sivuilla.

Tytöt 1918 - liput alkaen 53 €/ henkilö

Musikaali nuoruudesta, raivosta ja rakkaudesta. Kevättalvella 1918 Tampereella perustettiin aseellinen naiskaarti, jonka muodostivat pääosin hyvin nuoret tytöt, lähes lapset. Tämä musikaali kertoo heistä. Tytöt 1918 on tarina nuorten tamperelaistyttöjen intohimosta ja taistelutahdosta, viattomuudesta ja julmuudesta, rakkaudesta ja vihasta, ilosta, naurusta, häpeästä ja osattomuudesta. Lisätietoa näytelmästä ja näytösajoista TTT:n sivuilla.

Päivä Aika Esitys
Pe 6.4. 19.00 Viulunsoittaja katolla
La 7.4. 19.00 Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia
Pe 13.4. 19.00 Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia
La 14.4. 19.00 Tytöt 1918
Pe 20.4. 19.00 Tytöt 1918
La 21.4. 19.00 Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia
Pe 27.4. 19.00 Viulunsoittaja katolla
La 28.4. 19.00 Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia
Pe 4.5. 19.00 Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia
La 5.5. 19.00 Tytöt 1918
La 12.5. 19.00 Jykevää on rakkaus: Agents-musiikkikomedia

Huonehinnat ovat alkaen-hintoja Plussa-, PINS- tai IHG Rewards Club -kortilla. Kanta-asiakaskortilla saat 10 % alennuksen päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Voit olla kiinnostunut myös näistä